Træning Kontakt Bøger

Når du starter

Du skal være fyldt 15 år for at kunne blive medlem. Der er mulighed for prøvetimer inden du bliver betalende medlem.
Du skal ikke vente på opstartshold, men kan deltage i træningen med det samme. Ved indmeldelse udleveres der en elevmappe med informationer til brug i den første tid.

Du kan starte i almindeligt træningstøj. Hvis du vil fortsætte og træne permanent, købes senere en Gi og hvidt bælte. Den kan købes på stedet.I dojoen

Undervisningen forestås af certificerede instruktører og hjælpeinstruktører. Har du spørgsmål eller brug for vejledning så henvend dig til dem, eller hos de elever der bærer sort bælte. I dojoen er der regler der skal efterkommes. Følger man angivne instruktioner, de andre elevers anvisninger og adfærd, kommer man ikke galt af sted i starten.

Alle træner med hinanden - nybegyndere, øvede og avancerede elever på de ugentlige træningsaftener. En træningsaften består typisk af opvarmning, indhilsning, ukemi (rullefald) Kihon (basis) og waza (teknikker). Lektionen er delt i to med en kort pause imellem. Tilslut hilses der ud. Undervisningen foregår i en god og rolig atmosfære med respekt for hverandre.